Apariția lui Donald Trump la Convenția Rebuplicană. Internauți: „Pare că și-a pus pantalonii pe dos”➥ Donald Tump a vorbit sâmbătă, în Carolina de Nord, la Convenția Republicană, pentru prima dată după ce Fb i-a închis contul până în 2023.
➥ Donald Trump a acuzat compania lui Zuckerberg că închide gura unui întreg grup de oameni, nu numai pe a lui.
➥ Deliciul internetului a fost imaginea cu Donald Trump care pare că și-a îmbrăcat pantalonii pe dos.
—————————————————————————————————————————
➥ Ne găseşti pe www.alephnews.ro

See also  REAKTION: 8 echte Menschen mit extrem kuriosen Krankheiten von Wissenswert! | #iToJuReaction

➥ Citește articolul integral pe

➥ Aleph Information este primul canal de social tv din seria Aleph. Aleph Information este dedicate spectatorului sensible, educat și suficient materials. Cel care vrea să știe. Conținutul canalului oglindește sfera intereselor acestui goal. Programele de știri și de analiză sunt create după obiceiurile de consum ale Smartului.

See also  K.G.F Full Movie | Yash, Srinidhi Shetty, Ananth Nag, Ramachandra Raju, Achyuth Kumar, Malavika

➥ Abonează-te la canalul Aleph Information aici

➥ Ne găsești și aici:

Instagram
Fb

Apariția lui Donald Trump la Convenția Rebuplicană. Internauți: „Pare că și-a pus pantalonii pe dos”

33 thoughts on “Apariția lui Donald Trump la Convenția Rebuplicană. Internauți: „Pare că și-a pus pantalonii pe dos””

 1. Fetele sunt mistocare!! Ele nu se streseaza cu politica sau ce va fi in viitor, doar distractie sa profite de fiecare clipa! Ce ati realizat voi in comparatie cu Trump? Poate sunteti geloase pe nevasta- sa!

 2. Arati de parca ti-ai murat capul, cel putin o jumatate de ora, in curul unei vaci!!! Pai chiar crezi ca mintea asta a ta, incinsa in creuzetul bovinei, poate pricepe valoarea unuia dintre cei mai valorosi presedinti ai Americii, intro lume upside down!?

 3. Donald Trump trebuia să fie președinte și 5 ani se mai oprea din planurile masonice în întreaga lume se mai prelungea un timp.Cu Biden masonii si Tatăl lor Lucifer explodează din nou în Lume iar oamenii care sunt atât de inconștienți rad si glumesc însă habar nu au ce ai așteaptă.Nu e nimeni perfect însă am ajuns prea departe cu păcatele și Dumnezeu vede asta nu degeaba El va distruge pământul și va forma o nouă Împărăție sub Isus Hristos care este gata să se întoarcă căci pământul a luat o razna si noi credincioșii rezistăm cu greu la tot ce Diavolul arunca din Iad.Doamne ai milă de noi și iartă ne pentru păcatele noastre restul deja se îndreaptă spre iad căci sunt prinși în vraja acestei lumi plină de răutate si depravare.

 4. Dacă pomeniți Donald Trump in descrierea reportajului, va creste și vouă numărul de vizualizări și like-uri…și asta e general valabil pentru toate canalele care fac câte un reportaj despre el, de aici poți sa îți dai seama cata lume l-a “votat” pe amărâtul ala de Joe. Cel mai iubit președinte din istoria statelor unite, pe naiba! Mi se pare ca democrații au deja “regretul cumpărătorului” fata de ce au făcut…

 5. O FI PANTALONII INVERS LA TRAMP, DAR LA BIDEN, FAUCI INIMILE SI MINTEA ESTE PE DOS!!! AJUNGE SA CRITICATI OAMENII CARE LUPTA PENTRU LIBERTATE, MORALA, VIATA, EGALITATE, SI SA PROMOVATI PE FILANTROPI, SUSTINATORII LGBT, AVORTURILOR, DICTATURII SI ANTISEMITISMUL!!!!

 6. Atât aveți in cap, și-a luat Trump pantalonii invers. Doamnelor voi aveți cumva creierul pe dos ? Că multe nu vedeți. Nu m-aș mira ca pantalonii lu Trump sa fie mai scumpi ca mașina voastră fufelor.

 7. Băi useristi Q+, fiti atenti aici, Trump e de ”dreapta”, Biden e de ”stânga”, Tiraspolul e de ”stânga”, China e de ”stânga”, Viktor Orban de ”dreapta”, Erdogan de ”dreapta”. Ca să înțelegeți si voi că sunteți oameni simpli fără educație academică. Nu îți place Trump, esti clar de ”stânga”, vovonar, stai cu părinții, te uiți la digi 24, esti ateu si circuli cu trotineta.

 8. TRUMP PREȘEDINTE!
  Hologramele astea își dau cu părerea dar nu trăiesc in America!
  Am avut șomaj aproape “0”,
  benzina la jumătate din prețul actual,granițe securizate, mai putine carteluri drog, prostituție, trafic uman,negocieri de pace cu prezumtivii inamici, fără agenda satanista și “educație sexuală lgbt”.Omul acesta este un patriot ce nu corespunde agendei NOM!

%d bloggers like this: