Donald Trump cheamă poporul american la 21 de zile de rugăciuneDonald Trump cheamă poporul american la 21 de zile de rugăciune

Fiecare dintre dvs. poate fi părtaş la misiunea noastră, prin darul pe care ni-l puteți face, folosind una din metodele de mai jos :

See also  Barack Obama delivers scathing takedown of Donald Trump

Asociatia Prodocens Media
CIF: 33686860

BRD Agentia Virtutii
RO43 BRDE 410S V239 2788 4100 Ron
RO83 BRDE 410S V288 8863 4100 Eur
RO79 BRDE 410S V288 8871 4100 Usd
BIC/SWIF CODE BRDEROBU

See also  Everyone Matters Coach - Kyle Jeffery

Revolut: 0722625613
Paypal: paypal.me/DumitruCatalinVasile

Donald Trump cheamă poporul american la 21 de zile de rugăciune

42 thoughts on “Donald Trump cheamă poporul american la 21 de zile de rugăciune”

 1. ,,Nu oricine-Mi zice: Doamne, Doamne va intra în împărăția cerurilor, ci cel care face voia Tatălui Meu, care este în ceruri" ; Matei 7: 21>23.

 2. Un adevărat patriot, un adevărat creștin care îl are pe DUMNEZEU în inima,nu undeva pictat într-o ramă.Un astfel de președinte ar trebui romănilor, care să spună oamenilor despre dragoste ,nu să întrebe oamenii la ură .FRAȚI Români, trezițivă la realitate, dar nu ori cum, ci cu post și cu rugăciune așa cum spune Domnul Președinte al Americii. Punea o intrebare, și szis; csre-i răspunsul răului și al urii? ȘI RĂSPUNSUL A FOST, DUMNEZEU, care poate rezolva problema Romăniei, dar guvernanții noștri vor să rezolve fără DUMNEZEU, dar fără EL nu se poate.

 3. Domnul Iisus Hristos,Maica Domului, toti Sfintii sa va aibă in paza si sa va ajute! P.S.Se spune ca acolo de acolo au plecat la ceruri si 5 romani….Pe toti cei plecați la Domnul, Dumnezeu sa-i odihnească in pace si in lumină! 🙏🙏🙏😥💙💛❤

 4. PRIMII PASI SPRE O LUME TARA MAI BUNA DREAPTA NORMALA EDUCATA CIVILIZATA SANATOASA MINTAL INTELEAPTA ECT;OMENIREA EUROPA ROMANIA POATE SA AJUNGA O LUME SI O TARA NORMALA EDUCATA A LUCRULUI BINE FACUT DUPA CE NEBUNII SATANISTII CORUPTI POSEDATI SI CONDUSI DE SATANA SI LEGIUNILE DE DRACI IN FOCUL CEL VESNIC AL IADULUI FIIND BLESTEMATI PEDEPSITI DE DUMNEZEU SUB MULTE SI DIFERITE FORME SUPRANATURALE SE LEAPADA DECONECTEAZA PSIHICUL SUFLETUL VIATA CU TOT CE CUPRINDE DE SATANA DE TOTI DRACI DRACOICELE DIN TOATE PARTIDELE POLITICE SI DE COMPLICI DIN TOATE RELIGIILE BISERICILE SATANISTE CORUPTE PREFACUTE MINCINOASE SE LEAPADA TOATE PACATELE SI IMPLINESC FARA GRESEALA CELE 10 LEGI DIVINE SI ADEVARUL SFINT SCRIS IN SFINTA BIBLIE EXACT ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.AMIN………………………

 5. Mental health is essential to be able to live in a country and the world NORMAL educated civilized Mental Health WISE salvation blessed by GOD HAPPY paradise on earth IN CONCLUSION CONSEQUENTIAL God through the Holy Spirit helps us to learn that we can reach this wonderful state MENTAL HEALTH WISDOM IF AND AFTER WE REJECT OURSELVES WE DISCONNECT THE PSYCHOLOGICAL SOUL OF LIFE WITH EVERYTHING CONTAINED BY SATAN OF ALL SINS AND WE FULFILLLY FULFILL THE 10 DIVINE LAWS AND THE HOLY TRUTH WRITTEN IN THE HOLY BIBLE ……….

 6. Asa un Presedinte Trebuie Urgent in Romania !Ar aduce bunastarea ! Pe Bunul Dumnezeu in Inimile Noastre ! Ar curata Romania de toate Lacustele si Molima care au Invadato !Bunul Dumnezeu sa te Rasplateasca Domnule Presedinte Trump !

 7. Oameni buni eu cred că chiar Sistemul American și a omorât propri cetățeni . Astfel justifica invadarea Irak Afganistan etc, și eu care credeam că Tramp era un Președinte mai cinstit și moral,dar din păcate face și el parte din OMAC din toată lumea, opinia mea . Încercați să gândiți cu înțelepciune și să nu ne mai lăsăm manipulați . Marea lor armă de manipulare e MASS-MEDIA.

 8. Foarte frumos vorbește, comentariile voastre par ceva ieșit din niște minți zombificate, însă cele două turnuri, pentagonul, a fost un teatru pentru proști. Ele au fost date jos chiar de către cetățeni americani, a fost un steag fals. Totul a fost pus la punct și orchestrat perfect și uită că zombi cred și acum după 20 de ani, marea minciună. Să vă rugați și pentru cei care încercând să arate adevărul, au fost omorâți în acești 20 de ani de către serviciile secrete. Cu asemenea comentaci zombificați, minciuna continuă și va continua.

 9. Nu inteleg cum crestinii il cred pe inselatorul asta! Cum nu inteleg cum din toata populatia aia si dintre atatia politicieni competenti, credinciosi si patrioti, America a avut de ales intre Trump si Biden.

 10. Habar nu aveti cine este monstrul asta cu adevarat. Nu va lasati dusi de niste vorbe scrise pentru el de altcineva. Pentru ce face asta? Pentru ca vrea sa devina presedinte din nou si are nevoie de voturile si suportul Crestinilor. Imi face greata cind vad cit e de admirat, stiind ca nu are nimic din Dumnezeu in el. Ati ales sa admirati un tilhar, mincinos, furacios, curvar care a umblat in compania unui traficant de fete sub 18 any. A declarat deschis ca lui ii plac fetele cit se poate de tinere in timp ce fata lui avea 16 ani. E indragostit de Ivanka, da, fata lui cea mai mare. A spus la un show, in auzul tuturor ca daca Ivanka nu ar fi fata lui ar merge out cu ea, la intilniri, ca prietena. Ca ea a for volutoasa (cu pieptul mare) de cind era foarte tinara, ca are corp frumos. O atinge in public pe piept si in alte locuri unde un tata nu ar trebui sa atinga niciodata. La acelasi sow, la care au fost amindoi, trump cu Ivanka, au fost intrebati amindoi ce au in comun. Ivanka a raspuns: golf. El a raspuns: SEX. Nu ma credeti? Sper ca Youtube sa nu stearga linkul asta – https://youtu.be/DsOVVqubBus

  Asta e omul care voi il laudati si l-ati vrea ca presedinte? Dumnezeu sa aiba mila si sa va calauzeasca sa puteti realiza ce se intimpla; Trump este un diavol transformat in inger de lumina. Va inteleg ca traind acolo nu aveti de unde sa stiti, dar nu va apucati sa traduceti ceva care duce lumea in eroare. Biblia ne avertizeaza sa cercetam toate lucrurile, sa ne rugam, sa cerem intelepciune. Mai spune si ca fiii veacului acestuia sint mai intelepti decit fiii luminii. Daca vreti sa stiti adevarul, nu ma credeti pe mine, dar rugati-va sa va calauzeasca Domnul spre adevar.

 11. Voi i ati omorat.!.nu teroristii🤣🤣ca doar nu vrei sa ne spui noua ca tu nu stii regia de atunci..ce naiba!🤣
  Teroristii exista ca si guvid.adica deloc🤣🤣
  Voi ( politicul vostru si cel Rus)le inventati ptr a cotropii…dupa 45 v ati certat la misto 8ntre voi ,da ati 8mpartit lumea dupa cum ati vrut la masa verde …
  A aparut acum china.isi vrea felia!🤣🤣

 12. Cand 9/11 s-a intamplat initial am crezut ca este inceputul razboiului 3 mondial. Fie sufletele celor cazuti pe 9/11/2001 odihnite in pace. Din ce timpul trece realizez ca nimic nu s-a intamplat fara complicitatea guvernantilor U.S.A. Cei cardasiti in acel atroce act de teroare vor plati la Judgement Day 🙏🙏🙏

 13. Întunericul se lasă peste lumea întreagă dar în inima celor care cred în Isus Christos este mereu lumina,Dumnezeu să binecuvinteze poporul său în veci Amin!

 14. Sunt multe lucruri pe care noi, nu le cunoaștem, dar poate …poate,, că în viitor le vom înțelege.
  Sunt lucruri _intamplari care se petrec sau se împlinesc in vremea aceasta, dar toate, Toate sunt știute și cunoscute de Dl Isus Hristos.
  Nimic nu se întâmplă fără Acordul Său…de ce !!??
  Așa a hotărât, El, CelPreaInalt, Dl Dumnezeu

 15. Pe când și la noi in frumoasa țară, România, un așa președinte, sau chiar prin ministru, să îndemne poporul la închinare și rugăciune??!!
  Datoria noastră e sa facem ce este bine și plăcut înaintea Domnului.
  El, cere de la toți oamenii pocăință și întoarcere către Dumnezeu
  Poporul din Ninive la propovăduirea lui Iona, sau pocăit….
  Și astăzi…. oamenii aleargă la magazine să facă plinul in frigidere, iar inimile le rămân goale

 16. Ucigasul care a aruncat MOAB(muma tuturor bombelor conventionale) peste niste amarati ce traiau linistiti in tara lor nu poate chema decat la rugaciune adresata Tatalui lui, care e un ucigash de asemenea, de la inceput… 🤗

 17. Așa a fost de cand s-a nascut România 1859.
  Poporul roman a fost analfabet pana la 05.12.1864 cand Al.I.Cuza, a decretat invatamantul obligatoriu.

  Liturghiile in locașurile de cult se țineau in limba slavona la ortodocși și in latină la catolici! Poporul nu înțelegea nimic, oamenii erau ca vitele.
  Cuza a confiscat pământurile sutanelor, (80% din suprafața tarii) și l-a împărțit țăranilor, iar sutanelor le-a dat lefuri.

  Țăranii lucrau pamanturile sutanelor pentru "iertarea păcatelor!"
  Ca răzbunare, sutanele, cu "finii" lor, înarmați, au venit noaptea peste
  Cuza și soția lui, i-au arestat și expulzat din țară.
   Parlamentarii
  se manancau unii pe alții ca astăzi. Singuri au cerut să vina un Rege
  de sange "albastru", ca noi romanii suntem oameni fără caracter. A venit
  Carol l, a redresat economia, a modernizat armata, a câștigat războiul
  cu turcii in 1877, a recuperat Dobrogea, a comandat Calea Ferată din Germania, a construit Podul peste Dunăre, Fetesti-Cernavoda. Leul românesc era de 4 ori mai puternic decat marca
  germană….a domnit 48 de ani, a lăsat regrete. După el au venit
  legionarii, ortacii sutanelor, dar au sfarsit rușinos! Apoi au venit
  comuniștii cu ateismul, care au persecutat pe legionari, dar au sfarsit
  tot rușinos!
   Astăzi poporul o ea de la început, pentru ca generatia tanara a invatat o
  Istorie falsă, fiecare guvernare a scris-o cum a vrut. Vedem cum
  sutanele și parlamentarii se imbogatesc, iar poporul se ruineaza!
   Rusii rid de noi, spun ca suntem tigani italieni, fii și fiice de curve și puscariasi aduși de Traian in Dacia.
   
  Primul patriarh al României Miron Cristea 1868-1939 a fost și
  prim-ministru intre: 01.02.1938 – 06.03.1939. Era antisemit, iar ortacii
  dumnealui, preotii ortodocși, erau Șefi de cuib la legionari!
  Legionarii l-au ridicat pe Ion Antonescu la rang de maresal și l-au
  silit sa bage țara în război împotriva rușilor ortodocși, măcar ca
  soldații și ofițerii nu voiau sa lupte!!! Urmarea a fost dezastrul
  tarii! Poporul a plătit 800.000 de vieți omenești, despăgubiri de
  război, plus 53 de ani de
  ruina, umilinta, lipsuri în perioada comunista!!! După ce rușii au
  intrat în România, Antonescu a fost împușcat ca un caine, iar preotii
  legionari in puscariile comuniste obligați sa isi manance fecalele!!!
  După reeducare, toți preotii au devenit comunisti si informatori la
  securitatea comunista! Acum, ei pozează ca victime ale comunismului!!!!
  "Desteapta-te romane din somnul cel de moarte!"

 18. AMAGIRE -INSELARE TOTALA … PAI VOI NU AVETI EXEMPLU LUI DAVID SI CETATEA NINIVITENILOR ,CARE AU TINUT POSTURI ASPRE ,CU RUGACINE SI LACRIMI DE POCAINTA ADEVARATA SI VAZAND DOMNUL I-A IERTAT .
  CATE POSTURI ,CATE RUGACINI AR TREBUII SA FACETI VOI CLASELE POLITICE AMERICANE , PT. RAZBOAIELE VOASTRE IN ULTIMII 30 DE ANI CONTINUU ….? DAR SI NOI TOTI DE PE INTREG PAMANTUL . 

  MASSMEDIA TOATA ACEST LUCRU AR TREBUII SA VORBEASCA IN TOATA LUMEA ,DAR FIINDCA ,ESTE SUB ROBIA CELUI RAU ,AI SLUJESTE LUI PRIN = MINCINA DE TOT FELUL ,INSELARE SI TOATE PACATELE SPRE CASTIGUL LUI SATANA . DUMNEZEU ,SA NE LUMINEZE MINTEA ,SA NE DE/A PUTERE ,INAINTE ,DE VENIREA MARELUI RAZBOI SI ULTIMUL ,CACI BATE LA USA …

%d bloggers like this: